Home

complex electronic solutions

introducing

Elcomplex Kft. founded by professionals that offers full range of electronic solutions to its customers.

We research, develop, design, manufacture and market electronic solutions. We offer overall solutions, because we have competence, capacity, device background, supplier contact, which is necessary to the complex process of production. From ideas, worded tasks, or from specified drafts, our engineers develop a plan or a product which can be produced. From a sample or based on documentation we plan a product which can be produced with functions according to costumer claim.Together with embedded softwares, we prepare the necessary PC application.

products & services

Research-development

From ideas, worded task or from accurate specifications, we develop electronics solutions, parts, units, modules, accessories or a complete product.

The conceptual circuit diagram and the working board model are the final products of the development process.

Design

From our own developments or from a specified circuit diagram, based on particular function, environmental requirements and sizes we design a prototype which can be mass-product.

We make necessary production files and documentation with CAD programs.

The production documentation and the checked prototype which can be produced are the final products of the planning process.

Production

From plans we produce unique, little or a medium series product. The applied assembling, programming, calibration and cheque technologies are according to the serial amount.

The checked quality packaged product supplied with documents is the final product of the production process.

Embedded and costumer software

The reliable and optimized software is important element of the embedded systems. We deal with Pic, Atmel, and ARM processors. We have many year experience with MPLAB developer environment. Our Windows softwares written C# language, in Visual Studio environment.

The well working and tested software is the final product of development process.

Contact

Elcomplex Elektronikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

felhasználási feltételek

Üdvözöljük a www.elcomplex.hu oldalon! Az elcomplex.hu weboldal (továbbiakban “Weboldal”) használatát a jelen Használati Feltételek leírás szabályozza. A Weboldalra, tulajdonosaira és üzemeltetőire a továbbiakban “Szolgáltató”-ként hivatkozunk. A Weboldalt felkereső látogatókra a továbbiakban “Felhasználó”-ként hivatkozunk. A honlapon lévő oldalak megnyitásával, a rajta levő információk megtekintésével a Felhasználó elfogadja a Használati Feltételeket.

Tartalom

A Weboldalon elérhető tartalom illetve annak részletei (képek, grafikák, design elemek, szövegek, cikkek, szöveg és cikkrészletek, videók) üzleti célú felhasználása, elektronikus vagy nyomtatott formában történő publikálása, továbbértékesítése, a Weboldal változatlan formában történő tükrözése a Szolgáltató erre vonatkozó írásos felhatalmazása nélkül tilos. A Weboldalon látható tartalom megtekintésével a Felhasználó elfogadja, hogy a jogosulatlan felhasználás büntetőjogi következményekkel jár.

A Weboldal kárfelelőssége

A Szolgáltató kizár bármely és minden felelősséget a Weboldalon elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, megbízhatóságáért, vagy jogszerűségéért. A Weboldal kárfelelősséget nem vállal a Felhasználó által igénybe vett Szolgáltatás, vagy tartalom következtében fellépő közvetlen vagy közvetett kárért, adatvesztésért, elmaradt haszonért, üzleti vagy jó hírnév elvesztéséért.

A Felhasználó kárfelelőssége

Felhasználó, amennyiben a Weboldal használatával olyan kárt okoz, amelyért a Weboldal javítási díjat kell fizessen, köteles azt megtéríteni.

A Weboldal használata, elemzése, visszafejtése

A Felhasználók nem látogathatják, illetve nem közölhetnek adatokat a Weboldallal valaki más nevében. A Felhasználók nem használhatnak olyan módszereket, robotokat, egyéb célprogramokat és eszközöket, amelyek a Weboldal által biztosított felhasználói felület és funkcionalitás mellőzésével próbálnak a Szolgáltatás tartalmához, a Felhasználók adataihoz vagy a Weboldal szerkezetéhez hozzáférni vagy azt bármilyen formában elemezni, biztonsági képességeit tesztelni. Amennyiben a Felhasználó tudomására jut a felhasználói fiókadataival történő illetéktelen hozzáférés vagy annak kísérlete, köteles erről a Szolgáltatót haladéktalanul értesíteni. Felhasználó kárfelelősséggel tartozik a Felhasználó felhasználói fiókadatainak illetéktelen harmadik személy általi felhasználásával okozott esetleges károkért. A Weboldal nem vállal felelősséget a Felhasználó felhasználói fiókadatainak illetéktelen harmadik fél által történő felhasználása következtében fellépő közvetlen vagy közvetett kárért, adatvesztésért, elmaradt haszonért, üzleti vagy jó hírnév elvesztéséért.

Jogi nyilatkozat

A Szolgáltató nem garantálja, hogy a Weboldal funkcionalitása, az onnan elérhető tartalom, illetve a Weboldal által nyújtott szolgáltatás mentes a hibáktól. A Weboldal és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat. A Weboldal semmilyen felelősséget nem vállal a Weboldal használatából vagy használhatatlanságából eredő, Felhasználó által vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. A Felhasználók saját felelősségükre használják a Weboldalt.